Wind Waker HD'de Hero Mode Başlangıçta Açık

23.08.2013 10:35 Alkan Adakaner


     The Legend of Zelda: Wind Waker HD ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Açıklamalara göre oyuna başladığımızda Normal Mode ve Hero Mode olmak üzere iki farklı zorluk derecesiyle karşılaşacağız.
 
     Hero Mode'ta düşmanları yok etmek için normal mode'ta verdiğimiz hasarın iki katını vermeliyiz. Ayrıca bize enerji veren kalpler çevrede bulunamıyor ve Link sadece iksirler ve perilerle konuşarak enerjisini yenileyebiliyor.
 
    Bu arada oyundaki birinci kişi bakış açısı sunan kameranın da geliştirildiğini belirtelim.Artık koridorlarda veya istediğiniz her yerde bu kamerayı FPS oynarmış gibi ok kullanırken aktif edebileceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 38 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler