Windows 10, 1 Milyardan Fazla Cihazda Kullanılıyor

03.02.2020 16:25 Özgür Eroğlu

 
Microsoft tarafından geliştirilen Windows işletim sisteminin son sürümü olan Windows 10'un 1 milyardan fazla aktif cihazda kullanıldığı açıklandı.
 
Softpedia News'un raporuna göre Microsoft sonunda hedefine ulaşmış. Windows 10, 29 Temmuz 2015 yılında yayınlanmıştı ve artık 1 milyarın üzerinde aktif cihazda kullanılıyor. Bu sayı geçtiğimiz yılın Mayıs ayına göre 200 milyon artmış durumda.
 
Mayıs ayından bu yana 200 milyon gibi iyi bir yükseliş yakalamasının sebebi, geçtiğimiz haftalarda Windows 7 desteğinin bitmiş olması olabilir. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir diğer rapora göre ise iOS toplamda 1.5 milyardan fazla cihazda kullanılıyor. Ancak şunu hatırlatalım. iOS; iPhone, iPad ve Mac cihazlarda kullanılabiliyor. Ancak Windows 10 sadece masaüstü bilgisayarlarda kullanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler