Windows 10, Steam'de En Çok Kullanılan 3. İşletim Sistemi

02.09.2015 22:17 Ömür Gencer


       Daha önce Windows 10'un indirilme rakamlarını sizlerle paylaşmıştık. Pek çok kullanıcı tarafından tercih edilen bu işletim sistemi görünüşe göre oyuncular tarafından da ilgi görüyor. Öyle ki Windows 10, çıkışından yaklaşık bir ay sonra Steam'de en çok kullanılan 3. işletim sistemi oldu.
 
      Steam'in Ağustos ayında düzenlediği ankete göre Steam kullanıcılarının en çok kullandığı işletim sistemi Windows 7. İkinci sırada ise Windows 8.1 yer alıyor. Bu iki işletim sisteminin geçtiğimiz aya göre sırasıyla %5.26 ve %7.80 düşüşte olduğunu belirtelim. Bu iki eski işletim sistemi düşüşteyken Windows 10 bir önceki aya göre %13.17 oranında artış gösteriyor. 
 
      Listeki ilk üç işletim sisteminin 64 bit olduğunu belirtelim. Windows 10'un 32 bit sürümü de artışta. Sıralamalara bakarak Windows 10'un bir sonraki ankette Windows 8.1'i kolaylıkla geçeceğini söyleyebiliriz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler