Windows 10 ve Xbox One Ekipleri GDC'de Olacak

15.02.2015 13:34 Samet Konuksal


    Game Developers Conference yaptığı etki olarak E3 veya Gamescom bir kenara TGS'ye bile belki erişebilir. Eh, isminden belli bu etkinlik oyuncular için değil oyun geliştiricileri için. Teknik açıdan sunumların yapıldığı GDC için Microsoft'tan da yeni bir duyuru geldi.
 
    Yapılan açıklamalara göre Microsoft'un Windows 10 ve Xbox One ekipleri GDC çerçevesinde toplamda 16 farklı konferans verecek. Bununla beraber konferanslar sırasında DirectX 12, platformlar arası multiplayer özelliği ve yeni Xbox Live sistemleriyle ilgili yeni bilgiler paylaşılacak. 
 
    Bunların yanı sıra Microsoft'un oyun bölümünün başındaki isim Phil Spencer ise 4 Mart'ta oyun dünyasının geleceği temalı bir konferans düzenleyecek. Spencer'ın bu sunumu internetten de canlı olarak yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler