Wintermoor Tactics Club 10 Eylül'de Konsollara Geliyor

06.08.2020 11:42 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Versus Evil ve geliştirici EVC, taktiksel rol yapma oyunu Wintermoor Tactics Club'ın konsol versiyonları için çıkış tarihi verdi.

10 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak.

Oyun ilk olarak 5 Mayıs'ta PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirmişti.

Oyun hakkında:
 

Wintermoor Tactics Club, taktik RPG'leri ve görsel romanlardan esinlenmiş, liseden sağ çıkmakla ilgili bir hikâye.
 
Alicia için meşhur Wintermoor Akademisi'nde arkadaş edinmek kar topu savaşı çıkmadan da yeterince zordu! Şimdi kulübünün tek umudu, görmezden gelinen ineklerden fantastik kahramanlara dönüşmek.
 
Gerçekliği büken bir gizemi çöz. Stratejik güçlerini çığ gibi artan renkli karakterler karşısında sına. Arkadaş edinmeyi de unutma!
 
• Potansiyelini Açığa Çıkar: 40'tan fazla savaşta 7 oynanabilen karakterin ve onlarca açılabilen geliştirmenin güçlerini keşfet.
• Okulu Gez: Görsel romanlardan esinlenen oynanış tarzıyla Wintermoor'u keşfe çık. Medyum Dedektifler ve Genç Monarşistler gibi lise grupları arasındaki duvarları yık.
• Yeni Arkadaşlar Edin: Masaüstü oyun senaryoları yazarak öğrencilerin sorunlarıyla baş etmelerine ve fantastik kişiliklerini bulmalarına yardım et, kulübün büyüsün. 


Konsol versiyonları çıkış tarihi duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wintermoor Tactics Club Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EVC Dağıtıcısı: Versus Evil Tür: Strateji Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler