Witcher 2 DLC'leri PC'ye Bedava, Xbox'a Parayla!

The Witcher 2'nin Türkçe altyazı çalışmaları son sürat devam ediyor.
28.09.2011 16:49 Levent Polater

 
   CD Projekt'in megahit oyun serisi The Witcher'ın ikinci halkası geçtiğimiz dönemde PC'ye çıkmış ve bir süredir bildiğiniz gibi Xbox 360'a uyarlanıyor. Bugün firmadan alınan bir duyuru neticesinde PC oyuncuları için sevindirici, Xbox 360 kullanıcıları için kötü bir haberimiz var.
 
   Ancak işin özünde CD Projekt'in DLC'leri 2 platforma da bedava getirme isteği varmış. Fakat Microsoft'un belirgin kuralları çerçevesinde bu içeriklerin Xbox Live'de ücretli bir şekilde satılması gerekiyormuş.
 
    Yapımcılardan Adam Badowski oyunu PC için satın alanların extra içeriklere para ödemeyeceğinden emin olabileceklerini söylerken aynı durumun Xbox 360 için olmamasının Microsoft'un kuralları yüzünden olduğunu ve üzgün olduklarını dile getirmiş.
 
    Ayrıca CD Projekt'in PC oyunculardan extra bir içerik için ücret isteme durumları yalnızca büyük ve geniş bir ek paket ile olabileceğinin de altı çizilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler