Witcher 2, Konsollara da Geliyor

İlk oyunun iptal olan konsol versiyonunu göz önüne alırsak, bu olasılık kaçınılmaz gözüküyor.
23.09.2009 15:25 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz günlerde plansız bir şekilde yayınlanan bir video ile ortaya çıkan Witcher 2'nin konsollara da geleceği belirtildi.
 
Konu ile ilgili Gry-Online'a konuşan oyunun yapımcılarından Tomasz Gop "Öncelikli hedefimiz ilk oyunda olduğu gibi PC platformudur ama ikinci oyunu konsollara da çıkartmak istiyoruz" diyerek oyunun muhtemelen konsollara da geleceğini belirtti.
 
Bu açıklamaya rağmen Witcher 2 için biraz beklenmesini söyleyen Gop, oyunun tamamlanması için daha uzun bir zaman gerektiğini de sözlerine ekledi.
 
Oyunun geçen hafta ortaya çıkan videosunu izlemek için tıklayınız.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler