Witcher 2 için İlk Oyunun Hikaye Videosu

03.04.2012 17:28 Ersin Kılıç


     PC oyuncularından sonra Xbox 360 sahipleri de önümüzdeki günlerde The Witcher 2: Assassins of Kings'i oynama şansına erişecekler. Oyunun Xbox 360 sürümü için klasik bir port uyarlamasından ziyade oyuna birçok yenilikte ekleyen CD Projekt ekibi, Witcher 2'nin Xbox 360 sürümü için yeni videolar yayınlamaya devam ediyor. 
 
     Bugün yayınlanan videonun ise özellikle 2007 yılında çıkmış olan The Wicher'ı, yani serinin ilk oyununu oynamamış olanlar için Spoiler içereceğini belirtelim. Çünkü oyunun Xbox 360 sürümü için yayınlanan bu videoda The Witcher'ın hikayesine yer verilmiş.
 
     Andrzej Sapkowski'nin aynı isimli eserinden yola çıkarak yapılan The Witcher'da Rivealı Geralt'ın hikayesine tanıklık ediyorduk. Videoda da öncelikle Witcher dünyasının ana teması üzerinde durulmuş. Büyük Savaş'tan beş yıl sonra Rivia topraklarının kan, açlık ve sefalet ile boğuştuğu belirtilen bu videoda dünyanın bir kahramana ihtiyaç duyduğu da belirtilmiş.
 
     İşte tamda burada Geralt'ın kontrolü elimize bırakılıyordu. Hafızasını kaybetmiş bir şekilde başladığımız oyunda iyileşmemiz ile birlikte Triss Merigold, Dandelion ve Zoltan Chivay gibi karakterler ile tekrar karşılaşıyorduk. Eskiden tanıdığımız bu karakterlerin de yardımı ile amacımızı ve oyunun ana hikayesini de yavaş yavaş çözmeye başlıyorduk. Tabi Morhen kalesindeki baskın ve buradan çaılanan gizli Witcher bilgileri bizi de hikayenin ve savaşın tam da orta yerine bırakıyordu.
 
     Bu amacımız dışında oyunda ilerledikçe yeni görevler ve karakterlerle de karşılaşıyorduk. Yolda rastladığımız tüm bu karakter ve görevler hem Witcher dünyasını daha iyi tanımamıza hem de amacımıza doğru emin adımlar ile ilerlememize yardımcı oluyordu. Bu hikaye detayları dışında The Witcher'ın getirdiği farklı ve etkileyici dinamikleri de es geçmemek gerekiyor.
 
     Sözü daha fazla uzatmadan sizi bu hikaye videosuna alalım. Zira ikinci oyuna yeni başlayacak oyun severler için gayet doyurucu bilgiler içeriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler