Witcher 2'nin Xbox360 Sürümüne İlk Yapımcı Günlüğü

03.02.2012 17:26 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan The Witcher 2: Assassins of Kings, Xbox 360 sürümü ile oldukça ses getireceğe benziyor. Rivealı Gerald'ın Xbox 360 çıkarması için ilk yapımcı günlüğü videosu geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.
 
     Oyunun bu ilk yapımcı günlüğü videosu "Begining" olarak adlandırılmış. Bu videoda yapım ekibinden ünlü isimlerin oyun hakkındaki yorumlarına yer verilmiş. Oynanış ve geliştirme aşamasına dair birçok bilgiye yer verildiğini görüyoruz. Başta oyunun konsola uyarlanması ve kamera hareketleri olmak üzere ilk etapta merak edilen birçok noktaya değinilmiş.
 
     Tabi videoda oyunun Xbox 360 sürümüne ait yeni görüntülere de yer verildiğini görüyoruz. 17 Nisan'da Xbox 360 çıkışını gerçekleştirecek olan oyunun bu ilk yapımcı günlüğüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 3 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 4 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 6 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 7 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler