Witcher 2'nin Xbox 360 Versiyonu "Port" Değil

17.04.2012 22:46 Erkut Köse


   The Witcher 2 Enhanced Edition'ın konsol versiyonunun yayımcılığını üstlenen Namco Bandai, bu oyunun standart bir Xbox 360 oyunu olmadığının altını çizdi.
 
   Her şeyin Xbox 360 için özel olarak tasarlandığı vurgulanırken, özellikle oyunun 4 saat ekstra oynanış sunması ve ara videoların tamamen yeniden tasarlanmış olmasının da büyük önem taşıdığı belirtildi.
 
  Yani oyunun PC versiyonunu oynamış dahi olsanız konsolda yeni oyun tecrübeleri edinebilmeniz mümkün. Özellikle ekstra oynanış süresi Witcher hayranlarının oldukça hoşuna gidecek gibi görünüyor.

 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler