Witcher 2'yi Korsan İndirenlere Hukuk Yolu Gözüktü

15.12.2011 20:50 Samet Konuksal


     Daha önce defalarca The Witcher 2'nin yapımcısı CD Projekt'in korsan unsurundan yakındığına tanıklık etmiştik. Bu kez ekip, korsanlara karşı harekete geçti.
 
     Yapılan açıklamaya göre CD Projekt, Alman bir hukuk firmasıyla anlaşıp bir site üzerinden The Witcher 2'nin korsan sürümünü indirenlerin IP adreslerine, IP adresleriyle de yaşadıkları ev adreslerine ulaşmış. CD Projekt'in bu korsan oyun kullanıcılarından isteği ise toplamda bin euro. Eğer para ödenmezse de CD Projekt, soluğu mahkemede alacak.
 
     Ancak tüm bunlara rağmen gelen bilgilere göre The Witcher 2'nin adını bile duymamış kişilerin korsan oyuncu muamelesi gördüğü belirtiliyor. Bakalım bu olayların sonu ne olacak? IP adresi gibi bir saniye içerisinde bile değişebilen şeyden yola çıkmak pek kesin bir sonuç getirecek gibi gözükmüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 1 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 2 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 2 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler