Witcher'daki Hatalar Cyberpunk'da Yapılmayacak

20.06.2012 01:31 Samet Konuksal


     The Witcher serisiyle birlikte RPG oyuncularının gönlüne yerleşen CD Projekt ekibi, bu seride olan hatalarını yeni oyunları Cyberpunk'a yansıtmayacak. Bu konuda ekip, oldukça titiz davranacak.
 
      Konuyla ilgili açıklama yapan Adam Badowski en büyük eksiklik olarak, "The Witcher serisinde oyunculara oyunu öğretmeden direkt aksiyona bırakıyorduk. Mesela ilk oyunda sanki oyuncular olanı biteni biliyormuş gibi aksiyon sahnesinden başlamıştık. Haliyle çoğu oyuncu da hikayedeki ilişkileri anlayamamıştı." tanımlamasını yaptı.
 
      Badowski'nin haricinde Marcin Iwinski, "Cyberpunk'da amacımız oldukça derin bir hikaye sunmak olacak fakat acemi oyuncular bile dünyaya oldukça çabuk ısınacak. Hikayede ne kadar derine ineceksiniz, bu sizin seçiminize kalmış. Eğer hardcore oyunculardansanız en derine inersiniz, diğer kesimdenseniz de hikayeyi daha kısa bir şekilde öğrenirsiniz." açıklamasını yaptı.

     Son olarak Iwinski, "Bu sözlerimizi dinleyecek hayranlarımızın kafalarındaki karışıklığı şimdiden önlemek için ekleyelim, bu sözler oyunlarımızı basitleştireceğiz anlamına gelmiyor." eklemesini yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler