WoW: Cataclysm Halka Açık Deneme Sunucuları Açıldı

Deathwing Raid'ini deneme şansımız olacak mı acaba?
29.09.2011 00:34 Beril Sergün


      World of Warcraft: Catacylsm'in en son güncellemesi olacak olan 4.3 resmi olarak oyunda yayına girmeden önce PTR (Public Test Realm) yani Halka Açık Sunucular ile oyuncularına deneme şansı veriyor.
 
     Bu güncelleme oyuna bir çok yenilik getiriyor demiştik; bunların arasında unutmamız gereken en önemli şeylerden biri yeni gelecek olan zindanlar ve buradan düşecek olan eşya seviyesi yüksek olan gear'ı da hatırlatalım. Bu sunucularda hem yeni zindanları deneme şansına erişeceksiniz hem de yine çok beklenilen bir özellik olan "Transmogrification" yani zırhınızı daha önceki Tier görünümüne sokma özelliğini de denemiş olacaksınız.
 
     PTR'ı, World of Warcraft: Cataclysm launcher'ınızın üst kısmına bulunan Public Test Realm isimli yerden indirebilir ve sunucularda denemelerinize başlayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Cataclysm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler