WoW: Cataclysm'i Bu Cosplay'ler Satın Alsa?

Oyunu bu şekilde alan birisi evde nasıl oynuyordur acaba?
08.12.2010 11:58 Alkan Adakaner


     PC oyuncularının büyük bir merakla beklediği World of WarCraft: Cataclysm sonunda piyasaya çıktı ve oyun ülkemizde de diğer ülkelerde olduğu gibi büyük bir heyecanla karşılandı. Almanya'daki heyecan ise bambaşkaydı.
 
    Yukarıdaki resimde bir firma çalışanlarının World of WarCraft karakterleriyle Cosplay'leri canlandırdığını görüyoruz. Bu Cosplay'lerin hem ilgi çekmek hem de güzel bir atmosfer'de oyunu satın almak için birebir.
 
    Oldukça başarılı olan bu Cosplay'lerin benzerlerini sonraki World of WarCraft eklentilerinin satışı sırasında ülkemizde de görmek güzel olurdu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Cataclysm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler