"WoW Tarzı MMO Oyunlarının Devri Kapandı"

28.04.2015 20:12 Samet Konuksal


    Sony'den ayrılarak Daybreak Game Company adını alan H1Z1'in yapımcısının başında bulunan isim John Smedley, MMO türüyle ilgili açıklamalar yaptı. Smedley, WoW tarzı MMO oyunlarının devrinin kapandığını söyledi.
 
    Açıklamalarında John Smedley, "Kesinlikle o günlerin sona erdiğini düşünüyorum. Dolayısıyla bu, bizim de zaman içinde değişmemiz gerektiğini gösteriyor. Şanslıyız çünkü zombi temalı MMO oyunlarının erken dönemlerinde sayılırız. Ama gidişata göre değişmeye devam ediyoruz." sözlerine yer verdi. 
 
    Smedley, "H1Z1'de ortalama oyun süresi 45 dakikayı buluyor. Günümüz oyuncularının istediği şey bu. Hala her gece Raid yapmaya devam eden kaç tane WoW ya da EverQuest oyuncusu tanıyorsunuz? Zamanla bu işler değişti. Bu, zombi türündeki MMO'ların da zamanla değişeceği anlamına geliyor. Dolayısıyla her gün yeni keşifler yapmak için uğraşıyoruz." açıklamalarıyla devam etti.
 
Peki siz ne düşünüyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler