WoW İçin Cross-Realm Raid Seçeneği Başladı

20.03.2014 09:00 Samet Basri Taşlı


     World of Warcraft oynarken, farklı sunucularda bulunan arkadaşlarınızla bir raide girip Garrosh'un haddini bildirmek isteyenler için güzel bir haberimiz var.
 
     World of Warcraft tasarımcılarından Ion "Watcher" Hazzikostas, twitter hesabı üzerinden diğer sunucularla ortak olarak raid yapma imkanı tanıyan Cross-Realm özelliğinin Amerika sunucularında açıldığını duyurdu. Bu özellik oyunun en son raidi olan Siege of Orgrimmar'ı başka sunucularda bulunan oyuncularla oynamanıza imkan sağlıyor. Siege of Orgrimmar'ı hem Normal zorlukta hem de Heroic zorlukta oynayabilirsiniz.
 
     Aslında Cross-Realm daha önceden de rasgele gruplarla girdiğinizde kullanabildiğiniz bir özellik olarak bulunuyordu. Fakat hem eşya seviyesi daha yüksek eşyalara sahip olmak isteyenler hem de yabancı gruplarda bir kılıç için tanımadığı insanlarla kavga etmek zorunda kalanlar için bu özellik gerekliydi. Ayrıca artık oyuncu guildleri üyelerini tek bir sunucudan değil, bütün sunuculardan alabilecekler.
 
     Amerika için aktif hale gelen bu özellik bir kaç gün içerisinde diğer sunucularda da aktif hale gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Mists of Pandaria Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 3 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler