Wo Long: Fallen Dynasty için yeni ek paket geliyor: Çıkış tarihi ve detaylar

29.05.2023 15:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Koei Tecmo ve geliştiriciliğini Team NINJA'nın üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty için yeni DLC geliyor. Battle of Zhongyuan adlı yeni ek paket 29 Haziran'da oyuna dahil edilmeyi bekliyor. 
 
Ek paket neleri kapsıyor?
 
 
 
Bu yılın Mart ayı içerisinde oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty karışık incelemelere sahip bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. İstenileni tam olarak veremeyen yapım olarak görülen Fallen Dynasty için yeni bir ek paket geliyor. Battle of Zhongyuan DLC'si yeni kısımları, düşmanları, yeni bir zorluk seviyesini, yeni silah türünü ve daha fazlasını içeriyor.
 
Şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store aracılığıyla PC için mevcut olan Wo Long: Fallen Dynasty ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de bulunuyor. Game Pass kapsamında oyuncular bu oyuna erişebiliyor ve oynayabiliyor.
 
Öte yandan oyunun Steam fiyatı 899,00 TL, Xbox ve Playstation fiyatı ise 699,00 TL olarak karşımıza çıkıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wo Long: Fallen Dynasty Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler