Wolcen: Lords of Mayhem, Steam'de En Çok Eş Zamanlı Oyuncuya Sahip 7. Oyun Oldu

17.02.2020 20:10 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini WOLCEN Studio'nun yaptığı Wolcen: Lords of Mayhem, 13 Şubat'ta erişime açılmıştı. Ancak oyunun çıkışında bazı sorunlar mevcuttu. Dün itibarıyla bu sorunların çoğu düzeltildi. İşin ilginç yanıysa sıkıntılı bir çıkış yapmasına rağmen oyuncuların bu oyuna gösterdiği ilginin son derece yüksek olması.
 
Wolcen: Lords of Mayhem şu anda yaklaşık 92.000 kişi tarafından oynanıyor. Son 24 saatteki eş zamanlı oyuncu sayısı ise 127.542. Bu oyuncu sayısı ile Wolcen: Lords of Mayhem, Steam'de en çok eş zamanlı oyuncuya sahip yedinci oyun olmuş oluyor. Üstünde Rainbow Six Siege, altında ise Destiny 2 bulunuyor. 
 
Wolcen: Lords of Mayhem'in bu zamana kadar ulaştığı en yüksek oyuncu sayısı ise geçen ay yakaladığı 1825 oyuncu. Oyunun o sırada erken erişimde olduğunu hatırlatalım. Wolcen: Lords of Mayhem'a şu anda Steam üzerinden erişebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolcen: Lords of Mayhem Platformlar: PC Geliştirici: WOLCEN Studio Dağıtıcısı: WOLCEN Studio Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler