Wolfenstein: Youngblood 1.0.7 Güncellemesi Switch için Yayınlandı

20.02.2020 08:16 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici MachineGames, Wolfenstein: Youngblood'ın versiyon 1.0.7 güncellemesini Switch için yayınladı.

Güncelleme yeni görevler, haritalar ve beceriler getiriyor. Daha önce oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC versiyonları için yayınlanmıştı.

Güncellemenin tam içeriği:
 

TREASUE HUNT GÖREVLERI VE HARİTALARI
 
Lab X'ten alınan artifact'ler incelendi; inceleme sonucunda Little Berlin'in altındaki bir mahzenin içinde ikinci bir Da’at Yichud odasının konumu ortaya çıktı. Görünüşe göre Naziler burada kilitli bir sandık bulmuş ve sandığın içinde God Key'le bağlantısı olan bir şeyin olduğu söyleniyor. Şu ana kadar sandığı açamadılar. Kim bilir, belki de senin şansın yaver gider...
 
Oyun sonu yan görevi olan “Da’at Yichud Artifacts”i tamamladıktan sonra, “Treasure Hunt” isimli yeni bir yan göreve erişebileceksin. Bu görevde Da’at Yichud sandığını açmak için yepyeni iki bölgeye gideceksin: Paris'teki bir mahzen ve gizli bir Nazi sığınağı. Bu bölgelerde üç yeni düşman türüyle karşılaşacaksın: Wurmlochsoldat (Işınlanabilen Übersoldier), Electrodrohne (Tesla Drone'u) ve Turmhund (taretli Laserhund).
 
“Treasure Hunt” görevini tamamladığında güncenin “Missions” (Görevler) sekmesi, 20 Treasure Map (Hazine Haritası) ile güncellenecek. Bunlar seni Paris'in farklı bölgelerindeki artifact'lere götürecek. Bulduğun her bir artifact sana XP, Silver Coin (Gümüş Sikke) ve bir Ability Point (Beceri Puanı) kazandıracak.
 
YENI BECERİLER VE PEP SIGNAL'LAR (ENERJİ SİNYALLERİ)
 
Üç beceri ağacına da (Mind, Muscle ve Power) 1.0.7 Güncellemesi'yle Quick Revive (Mind), Dual Wield Expert (Muscle) ve Silent Killer (Power) gibi yeni beceriler gelecek. Yeni Power becerilerinden biri de dünyadaki hazineleri bulmak için ihtiyacın olan God Key Sense becerisi. Bu beceriyi “Da’at Yichud Artifacts” görevini tamamladığında otomatik olarak öğreneceksin, böylece onu açmak için beceri puanı harcamana gerek kalmayacak.
 
Yeni becerilerin yanı sıra, iki farklı (id Software'den esinlenen) Pep Signal'dan (Enerji Sinyali) faydalanabileceksin. Hammer Rage, Heavy Weapon (Ağır Silah) cephanesini senin ve partnerin için yeniler. Quad Damage'sa senin ve kardeşinin dört saniyeliğine dört kat hasar vermenizi sağlar.
 
YENİ GÖRÜNÜMLER
 
Ayrıca 1.0.7 Güncellemesi savaşırken kuşanabileceğin Bomber, Chrome Syndrome ve Bloodthirst görünümlerini de beraberinde getiriyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler