Wolfenstein: Youngblood PC Oyuncularıyla Bir Gün Erken Buluşacak

23.07.2019 13:09 Nursema Emre

 
Bir süre önce Wolfenstein: Youngblood PC oyuncularına müjdelenmişti. Daha önce oyunun 26 Temmuz tarihinde PC için çıkacağı duyurulmuştu ancak oyun normaldeki çıkış tarihinden bir gün önce gelecek.
 
 
Bethesda'nın müjdeli haberine göre Youngblood PC'ye 26 Temmuz cuma günü yerine 25 Temmuz perşembe günü gelecek. 
 
Bununla birlikte ilginç bir biçimde Steam'deki oyunun çıkış tarihi henüz güncellenmedi. Oyunu Steam üzerinden ön sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz.
 
İşte oyunun tanıtım yazısı: 
 

Wolfenstein: Youngblood tamamen yeni bir co-op oyunu. Oyun 1980 yılında, BJ Blazkowicz'in ikinci Amerikan Devrimi'ni ateşlediği Wolfenstein II: The New Colossus'tan 19 yıl sonrasında geçiyor.
 
Wolfenstein: Youngblood Nazilerle mücadele eden bir sonraki Blazkowicz kuşağını tanıtıyor. Oyuncular Blazkowicz'in ikiz kızları Jess ve Soph'dan birinin kontrolünü alarak Nazi işgali altındaki Paris'te kayıp babasını arıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein: Youngblood Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Machine Games Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler