Wolfenstein: Youngblood'un Yeni Güncellemesiyle Birlikte Oyunu Çevrimdışıyken Duraklatabileceksiniz

14.08.2019 00:41 Nursema Emre

 
Machine Games, Wolfenstein: Youngblood için bu hafta yeni bir güncelleme paylaşacak. Bu modla birlikte oyunu çevrimdışıyken duraklatabileceksiniz.
 
1.0.4 yaması bu haftanın sonlarına doğru Wolfenstein: Youngblood oyuncularıyla buluşacak. Bu güncellemeyle birlikte yalnızca çevrimdışında duraklatma sorunu değil, aynı zamanda oyunu %100 tamamlamaya dair problem yaşayan oyuncuların sorunları da giderilecek.  
 
Güncelleme ilk olarak PC oyuncuları için daha sonraysa PS4 ve Xbox One oyuncuları için gelecek.  
 

Wolfenstein: Youngblood tamamen yeni bir co-op oyunu. Oyun 1980 yılında, BJ Blazkowicz'in ikinci Amerikan Devrimi'ni ateşlediği Wolfenstein II: The New Colossus'tan 19 yıl sonrasında geçiyor. 
 
Wolfenstein: Youngblood Nazilerle mücadele eden bir sonraki Blazkowicz kuşağını tanıtıyor. Oyuncular Blazkowicz'in ikiz kızları Jess ve Soph'dan birinin kontrolünü alarak Nazi işgali altındaki Paris'te kayıp babasını arıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler