Wolfteam Şampiyonası Finalini Deadlyshooters Kazandı

01.09.2016 14:36 Gazali Çetinkaya

   30 milyonu aşkın kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunlarının başında gelen Wolfteam tarafından Nescafe 3’ü 1 arada Extra sponsorluğunda 27-28 Ağustos’ta İstanbul’da düzenlenen ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı Wolfteam Şampiyona Finali’nin kazananı açıklandı ve şampiyon Deadlyshooters oldu.
 
 
 
   Türkiye’nin en büyük ödüllü turnuvası olan Wolfteam Şampiyonası’nın finalinde, e-sporun en başarılı takımlarından Deadlyshooters, Dark Passage, Crew Gaming ve Ayyıldız birincilik için yarıştı ve Deadlyshooters ile Dark Passage takımları finale ulaştı. Final maçında Dark Passage’ı 9-7 ile yenmeyi başaran Wolfteam’in en köklü ve başarılı klanlarından Deadlyshooters bir kez daha yenilmez olduğunu kanıtladı. 1. olan takımın 50 bin, 2. olan takımın 25 bin, 3. ve 4. olan takımın 11 bin ve 5. olan takımın 3 bin TL’lik para ödülü kazandığı final müsabakasında, takımlar toplam 100 bin TL ödülün sahibi oldu.
 
   Melodi’nin sunduğu, Marqnue ve Raunen’in analiz masasından yorumlarda bulunduğu ve Cantuğ “Unlost” Özsoy ile Evrim “Shinka” Aydoğan’ın spikerliğini yaptığı Wolfteam Şampiyona Finali’ne, Zeonn ve Dora da katılarak turnuva hakkında düşüncelerini paylaştı. Twitch kanalı üzerinden 250.000’den fazla kişi tarafından izlenen turnuvada, finale kalan Dark Passage ve Deadlyshooters’ın iki oyuncusunun kardeş olması takımlar arasındaki dostluğu gözler önüne serdi. 
 
 
 
   Wolfteam Şampiyonası ile ilgili konuşan Netmarble CEO’su Barış Özistek turnuva sonunda şampiyon olan Wolfteam takımının dünya şampiyonu olarak kabul edilmesi gerektiğini belirtti ve “6 senedir arkadaşlık bağlarını güçlendiren ve aynı zamanda heyecan dolu karşılaşmaların yaşandığı Wolfteam için 100’ün üzerinde çalışanımızla beraber hep en iyi içeriği yaratmaya çalışıyoruz. Bu yolda, Wolfteam’i popüler kılan ve bize turnuva heyecanını yaşatan oyuncularımıza çok teşekkür ederiz” dedi. 
 
BASIN BÜLTENİ  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfteam Platformlar: PC Geliştirici: Softnyx Dağıtıcısı: Joygame Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler