Wolfteam’de Efsane Silahlar

22.10.2016 11:25 Gazali Çetinkaya

 
 
   30 milyonu aşan kullanıcı sayısıyla Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam, geçmiş oyunlara nazaran en güçlü silahları bünyesinde barındıran Efsane Silahlar’ı Wolfteam severlerle buluşturuyor.
 
   Wolfteam, oyuna yeni eklenen Efsane Silahlar serisinde kurt modunda oynamayı tercih eden oyuncuları için UZAS-12 Efsane silahı, insan modunda oynamayı tercih edenler için ise EM4A1 Efsane silahı kullanıma sunuyor. 
 
   Efsane Silahlar’ı 5.000.000 kurt parası karşılığında elde eden Wolfteam oyuncuları, tek atışta rakibini savunmasız bırakabiliyor.
 
   MMOFPS oyuncularının vazgeçilmez oyunu Wolfteam, şu ana kadarki en gelişmiş silahlar olan Efsane Silahlar ile maceranın dozunu yükseltmeye devam ediyor. 
 
BASIN BÜLTENİ

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfteam Platformlar: PC Geliştirici: Softnyx Dağıtıcısı: Joygame Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler