Wonder Woman 1984'ün Ertelenmesi Amerika'daki Sinemaların Durumuna Bağlı

29.10.2020 12:40 Özgür Eroğlu

 
Bu yılın DC tarafında en çok beklenen filmi olan ve salgın sebebiyle sürekli ertelenen Wonder Woman'ın devam filmi Wonder Woman 1984, salgın sebebiyle bir türlü vizyona girmedi.
 
Geçtiğimiz haftalarda bir kez daha ertelenen filmin ne yazık ki hala ertelenme ihtimali var. WarnerMedia Studios ve Networks Group başkanı ve CEO'su Ann Sarnoff, geçtiğimiz saatlerde Variety'e konuştu. 
 
Şu an için filmi tekrar ertelemek gibi bir planları olmadığını açıklayan Ann Sarnoff, ertelemeyecekleri konusunda da kesin konuşamadığını söyledi. Filmin tekrar ertelenip ertelenmeme durumu tamamen önümüzdeki haftalardaki sinemanın durumu olacak. Özellikle Amerika'daki sinemaların durumuna göre filmin kaderinin belli olacağını söyledi. 
 
Şu an için filmin vizyon tarihi 25 Aralık 2020. Filmin yönetmenliğini Patty Jenkins üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Robin Wright ve Kristen Wiig gibi isimler bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 52 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler