Woolfe'nin İsim Hakları Sniper Elite Geliştiricisi Tarafından Satın Alındı

21.10.2015 15:35 Ömür Gencer


       Grin Games tarafından geliştirilen Woolfe: The Red Hood Diaries, finansal bakımdan çok getirili bir oyun olmamıştı. Sonuç olarak geliştirici ekip Ağustos ayında oyun dünyasına veda etmişti. Şimdi ise Woolfe serisinin Sniper Elite serisinin geliştiricisi Rebellion tarafından satın alındığını açıklandı. 
 
        Grin Games'in iflas etmesinden dolayı Kickstarter üzerinden bağış yapan oyuncuların çoğu, Kickstarter içeriklerini alamamıştı. Rebellion, oyunun Kickstarter sayfası üzerinden yaptığı açıklamada tüm Kickstarter bağışçılarına gerekli içeriklerin gönderileceğini duyurdu.
 
        Rebellion, Woolfe'nin Unreal Engine 3 ile geliştirildiğini ve bu oyun motorunun Rebellion stüdyosu ile uyumlu olmadığını dile getirdi. Geliştirici ekip oyunu desteklemeye devam edip etmeyeceği hakkında bir açıklama için erken olduğunu belirtiyor. "Peki Woolfe'nin ikinci oyunu mu gelecek?" diye sorarsanız Rebellion'un bunu da cevaplamadığını söyleyelim. Ekip satın alma işleminin daha yeni tamamlandığını ve gelecekte ne yapacaklarını değerlendireceklerini dile getiriyor.
 
       Woolfe: The Red Hood Diaries'in Steam üzerinden aynı fiyatla satılacağını ve oyunun zaman zaman indirime girmeye devam edeceğini belirtelim. Rebellion'un konu hakkında yayınladığı soru-cevap yazısına haberin kaynağından ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Woolfe Platformlar: PC Geliştirici: Grin Production Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler