World Cyber Games, Türkiye'ye Geri Dönüyor!

25.07.2013 18:23 Samet Konuksal


    Elektronik Spor dünyasının en büyük organizasyonlarından birisi olan World Cyber Games'in Türkiye'deki elemeleri yıllardan beri yapılmıyor. En son yoğun bir şekilde Counter Strike'ın oynandığı dönemde ülkemizde görebildiğimiz WCG, League of Legends'in etkisiyle birlikte Türkiye'ye geri dönüyor.
 
    Gelen haberlere göre League of Legends, World Cyber Games'in Türkiye elemelerinin resmileşen ilk oyunu oldu. İlk başta çevrimiçi olarak düzenlenecek turnuva elemelerinde ilk 8'e kalan takım, Eylül ayında GameX'teki Türkiye içi turnuvaya katılacak. Burada kazanan takım ise Kasım ayında Çin'in Kunshan kentinde Türkiye'yi temsil edebilecek.
 
    WCG'nin Türkiye elemeleri için daha fazla oyun, bu ayın sonuna doğru açıklanacak. Elemeler hakkında daha fazla bilgi için buradan organizasyonun resmi Türkçe sayfasına ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 3 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 4 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 4 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler