World War Z Neredeyse İki Milyon Oyuncuya Ulaştı

21.05.2019 14:37 Gazali Çetinkaya

Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Saber Interactive, dört oyunculu co-op üçüncü şahıs nişancı oyunu World War Z'nin neredeyse iki milyon oyuncu sayısına ulaştığını duyurdu.
 

 
World War Z şu anda Epic Games Store'da indirimli olarak 28,91 TL'den satılıyor. PlayStation Store'da 179,00 TL, Xbox Store'da 175,00 TL.
 
Yeni ücretsiz içerikler yolda. Birinci sezon ücretsiz güncellemeler yol haritası şu şekilde:
 

Mayıs 2019

Yeni Tokyo Görevi ve Zombi: Tokyo'da geçen yepyeni bir görev ile birlikte ölümcül bir virüs tüküren ve uygun şekilde halledilmezse yeniden dirilebilen korkunç bir zombi türü oyuna eklenecek.

Haziran 2019

Ekstrem Zorluk Seviyesi: Yeni altı-kafataslı bir zorluk ayarı ile birlikte eşsiz bir ödül, bonus kozmetikler ve daha fazlası.

Temmuz 2019

Yeni Mod ve Silahlar: Oyuncular haftalık meydan okumaların bulunacağı yeni modu keşfedebilir, ayrıca ek kozmetikler ve diğer ilgi çekici şeyler.

Daha Fazlası da Yolda

Düşman dalgası tabanlı yeni bir hayatta kalma modu, özel lobiler, PvPvZ maçları sırasında sınıf değiştirebilme, PC'de görüş alanı (FOV) ve ayrıntı düzeyi (Level of Detail) kaydırma butonu ve daha fazlası.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World War Z Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 8 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler