World War Z Satışları Üç Milyonu Aştı

21.10.2019 16:41 Gazali Çetinkaya

 
Saber Interactive, dört oyunculu co-op üçüncü şahıs nişancı oyunu World War Z'nin üç milyon adet satışı geride bıraktığını duyurdu.

World War Z 16 Nisan 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı. Şu anda indirimli olarak PlayStation Store'da 84,00 TL ve Epic Games Store'da 67,83 TL. Xbox One tarafında zaten Xbox Game Pass'e değil.
 
World War Z için yeni ücretsiz içerikler yolda. Bu ayın sonunda yayınlanacak güncelleme ile oyuna Moskova ve New York şehirlerinde geçecek iki yeni zorlu PvE görevi, yeni bir silah, prestij rütbeleri ve ödüller eklenecek.

Yine bu yılın dördüncü çeyreğinde yayınlanacak bir diğer güncelleme ile de düşman dalgası tabanlı Horde modu, yeni kozmetik içerikler, yeni bir zombi ve PvE çapraz platform desteği eklenecek.
 
Horde modu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World War Z Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler