World War Z'nin Epic Games Store'daki Fiyatı 20 TL Düşürüldü

20.02.2019 13:45 Gazali Çetinkaya

 
World War Z geçtiğimiz hafta Epic Games Store'da 139,00 TL'den ön siparişe açılmıştı. Oyunun fiyatı bugün itibarıyla 20,00 TL düşürüldü ve şu anda 119,00 TL'den satışta.

Geliştirici Saber Interactive Epic Games Store'un %88/%12 kar dağılımı sayesinde oyunun fiyatını 5 dolar Türkiye için 20 TL düşürme imkanı bulduklarını belirtti.
 
Metro Exodus geliştiricisi 4A Games de Epic Games'in bu avantajlı kar dağılımı sayesinde oyunu Kuzey Amerika'da 49,99 ABD doları, Birleşik Krallık'ta 49,99 sterlin ve Avrupa'nın geri kalanında 59,99 avro fiyattan satışa sunmuştu.
 
Saber Interactive CEO'su Matthew Karch tarafından fiyat düşüşü hakkında yapılan açıklama:
 
"Oyuncular ve geliştiriciler için en iyi teklif olduğuna inandığımız için Epic Games mağazasını seçtik.

Öncelikle, oyun oluşturmanın maliyeti yüksek ve bu nedenle %70 yerine %88 alarak, World War Z'yi yapmak için daha fazla yatırım yapabiliriz.

İkincisi, tasarrufların çoğunu oyuncular olarak size aktarıyoruz. Epic Games mağazasında World War Z'nin fiyatı şu andan itibaren 34,99 Amerikan Doları'na düşecek ve 16 Nisan lansmanımıza sonrası için de devam edecek. Oyunu daha önce 39,99 Amerikan Doları'na satın alan oyuncular, 5 Amerikan Doları'nı geri alacak. Epic Games mağazasının geliştirici dostu faydalarını hepinizle paylaşabildiğimiz için çok mutluyuz ve oyunumuzu oynamanızı sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
World War Z 16 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak.

İlgili İçerik Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler