World War Z'nin Yeni Güncellemesi Yayınlandı

29.08.2019 09:02 Gazali Çetinkaya

 
Saber Interactive, World War Z'nin Deneme Sahası adlı yeni güncellemesini yayınladı.

Güncelleme oyun stilinizi büyük ölçüde değiştirmek ve zombilerle olan mücadeleyi her hafta daha tehlikeli ve heyecanlı kılmak üzere tasarlanmış benzersiz oynanış dönüştürücülerinin (örnek olarak "tüm silahların yerine arbaletler gelsin" veya "oyuncular birbirine çok yakın durduklarında zarar görsün") bulunduğu ayrı bir oynatma listesi olan Haftalık Zorluk modunu içeriyor.

Haftalık zorluğu tamamlamak size renk şeması, başlık, sırt çantası eklemeleri ve daha birçok yeni karakter kişiselleştirme seçeneği için kullanabileceğiniz yeni bir para birimi kazandıracak. Güncelleme ayrıca yeni FN FAL savaş tüfeğinin yanı sıra çeşitli oyun düzeltmeleri ve yaşam kalitesi iyileştirmeleri içeriyor.

Yeni Biohazard Bundle da üç yeni silah görünümü ve bir tomahawk baltadan oluşan içeriğiyle artık kullanılabiliyor.

Deneme Sahası güncellemesi World War Z için ücretsiz içeriğin, yeni "The Undead Sea" Tokyo görevi ve tüm bölümler için altı kafatası zorluk ayarını da içeren ilk sezonunu tamamlıyor. Yakında gelecek olan ikinci sezon yeni PvE haritaları, hayatta kalma modu, özel zombi, oynanış güncellemeleri ve daha fazla görünüm içerecek.

Tüm bunlara ek olarak, oyun Epic Games Store'da indirime girdi ve kısa bir süreliğine 33,00 TL'den satılıyor.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World War Z Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler