World of Goo Yapımcılarından Little Inferno

Oyunun çıkış platformları şimdilik PC, Wii U, Mac ve Linux olarak görünüyor.
11.07.2012 13:42 Gökhan Yılmaz

 
     World of Goo ile çıkış yapan Tomorrow Corporation, yeni oyunu Little Inferno için beta kayıtları almaya başladı. Betaya katılabilmek için 15$'a ön sipariş vermeniz gerekiyor.
 
     Bu yöntem daha önce Spy Party oyununda da kullanılmıştı ve oyunu denemek isteyen kullanıcılar ufak bir ödeme yaparak ücretli diyebileceğimiz bir beta testine katılıyordu. Oyun çıkarken hem ödemeler açısından yardımcı oluyorlardı, hem de oyun hakkındaki fikirlerini, oyunu deneyerek yapımcılara iletebiliyorlardı. Aynı yöntem Little Inferno'da da kullanılacak ki zaten fikir oradan alınmış.
 
     Little Inferno ufak bir şöminenin önünde geçecek bir oyuna benziyor. Bu şömineye çeşitli objeler atacağız. Henüz oynanış görüntüsü ve ayrıntısı bulunmuyor fakat yapımcı firma tanıtım videosu yayınladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Inferno Platformlar: PC Mobil Wii U Geliştirici: Tomorrow Corporation Dağıtıcısı: Tomorrow Corporation Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler