World of Speed'in Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

05.11.2014 04:23 Tayfun Kumaş

 
    Project CARS'ın geliştiricisi olan Slightly Mad Studios'un geliştirdiği ücretsiz Free to Play oyunu olan World of Speed'in yeni oynanış videosu yayınlandı.

    Aşağıdaki videoda Moskova yollarında süzülen Mercedes SLS'i görebilirsiniz. Özellikle ise ücretsiz bir MMO-Yarış türüne göre de yüksek grafiklerlerle karşımıza çıkan oyun, araç modelleri açısından da mükemmel gözüküyor. PC'ye özel olarak piyasadaki yerini alacak olan MMO-Yarış türündeki bu oyun AAA bütçeyle hazılanıyor.

    World of Speed'in kapalı betası 2014 sonunda PC için çıkacak. Betanın ve oyunun çıkışına dair henüz net bir bilgi açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Speed Platformlar: PC Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler