World of Tanks'ın Kapalı Betası Başladı

09.07.2010 11:38 Ersin Kılıç


 
     Order of War yapımcıları Wargaming.net, geçtiğimiz hafta betanın duyurusunu yapmış ve bir hafta sonra kapalı betanın başlayacağını açıklamışlardı. Geçtiğimiz hafta duyurusu yapılan World of Tanks'ın kapalı betası başladı.
  
     Tıpkı Order of War'da olduğu gibi Almanya, Amerika ve Sovyetler Birliği güçlerinden birisini seçeceğimiz oyunda tank birlikleri üzerine kurulan bir savaş sistemi kullanılmış. 
 
     Kapalı betası yapılan oyunun beta keylerini ise dağıtmaya devam ediyoruz. Oyunun betasını denemek isteyen oyuncular, iletisim@bolumsonucanavari.com adresine mail atmaları durumunda beta key almaya devam ediyor. Daha önce Key alan oyuncular ise oyunun resmi sitesinden giriş yaparak betayı oynamaya başlayabilirler. Oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 4 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 8 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler