World of Tanks'tan Hafif Zırhlı Tank Videosu

15.07.2010 16:17 Ersin Kılıç


 
     Son olarak Order of War ile hatırlayacağımız Wargaming.net'in yeni oyunu World of Tanks'ın yeni videosunda, hafif zırhlı tanklara yakından bakıyoruz.
 
     Tamamı ile tanklar üzerine kurulu olan oyunda Sovyetler Birliği, Amerika ve Almanya güçlerinden birini seçerek savaşa gireceğiz. 150 farklı tank ve yüzlerce yükseltme seçeneğini barındıran oyunun yeni videosunda tank çeşitlerinden hafif zırhlı tanklara yer verilmiş. Düşük kaynak ihtiyacı ve çok daha hızlı manevra kabiliyeti ile ön plana çıkan hafif zırhlı tanklar için yayınlanan bu tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 
     Oyunun kapalı betasının başladığını da hatırlatalım. Kapalı betayı denemek için iletisim@bolumsonucanavari.com adresine mail atarak key talebinde bulunabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler