World of Warcraft: Ateşli Kedi Formu

İşte ateşli kedi formu!
13.06.2011 15:49 Beril Sergün


     World of Warcraft'e 4.2 ile yeni bir raid daha geliyor. Bu raid ile birlikte yeni silahlar ve zırhlar da ortaya çıkmaya devam ediyor.
 
     Yeni raid yani Firelands'in Druidlere ekstra bir sürprizi var. Bildiğiniz gibi Druid'ler ne yaparsa yapsınlar kedi/ayı/moonkin vs. formlarına girdiklerinde eşyaları gözükmediği için bundan çok dert yanıyorlardı. Blizzard ise sonunda bu yakarışları duymuş olacak, onlara ateşli bir form getiriyor.
 
     Tabii şöyle de bir durum olduğunu unutmamak lazım, bu silah elinizde olduğu sürece, sadece yaratıklara saldırırken bu ateşli hale dönüşebiliyorsunuz. Yine Orgrimmar ya da Stormwind sokaklarında otururken o kadar havalı gözükemeyeceksiniz ancak tabii her zaman bir Training Dummy'e saldırma şansınız var, maksat ateşli gözükmek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Cataclysm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler