World of Warcraft: Shadowlands Genişlemesi 24 Kasım'da Geliyor

29.10.2020 23:31 Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment, World of Warcraft'ın yeni genişleme paketi Shadowlands'in çıkış tarihini açıkladı.

Türkiye saati ile 24 Kasım 02:00.
 
World of Warcraft'ın sekizinci genişleme paketi, oyuncuları Shadowlands'e götürecek. Burası fani ruhların yeni bir amaç bulmak için gittiği veya Lanetliler Kulesi'nde Jailer tarafından ebedi işkenceye maruz bırakıldığı, öteki dünyalardan oluşan sonsuz bir diyar. Oyuncular öteki dünyayı keşfederken Warcraft efsanelerinin akıbetini öğrenecek, Shadowlands'in birbirinden farklı bölgelerine hükmeden dört Ahit'ten biriyle bağ kuracak ve nihayetinde tüm kâinatı yok etmeyi hedefleyen karanlık bir tehditle yüzleşecek. 
 
World of Warcraft baş yapımcısı John Hight tarafından belirtilene göre "Erteleme kararını size açıkladığımızdan bu yana ekstra zamanı genişlemeyi ve oyun sonu içeriğini geliştirmek için kullandık. Buna Maw'daki ödülleri ve savaş sistemini elden geçirmek ve seçiminizi anında daha etkili yapmak ve daha net uzun vadeli hedeflere sahip olmanız için Covenant sistemlerinde yenilemeler dahil. Şu anda ekip 23 Kasım'dan önce bitiş çizgisine ulaşmak için harika bir pozisyonda ve her zaman olduğu gibi, oyunu oynamaya devam ettiğiniz sürece oyunu sizlerle birlikte geliştirmeye kararlıyız."
 
Shadowlands'in çıkış öncesi etkinliği 10 Kasım'da başlayacak ve Castle Nathria raid 8 Aralık'ta birinci sezon ile birlikte gelecek. 
 
Scourge, Azeroth'u 10 Kasım'da İstila Ediyor – Helm of Domination'ın paramparça olması ve Icecrown'un üstündeki göklerin yarılmasıyla birlikte, ölülerden oluşan Scourge ordusu yeniden ayaklanıyor. Bu ölümcül tehdit Azeroth'un fani dünyasını ele geçirmeden önce Azeroth'un kahramanlarının onu durdurması gerekiyor. Shadowlands'in genişleme paketi öncesi güncellemesi 10 Kasım'dan itibaren oyunda.

Nathria Kalesi'nin Kapıları 8 Aralık'ta Açılıyor – Shadowlands'in ilk epik 10 boss'lu baskını Nathria Kalesi, 8 Aralık'tan itibaren oynanabilir. Ayrıca baskının açılmasıyla beraber Shadowlands Baskını, Mythic Zindan ve PvP 1. Sezonu da başlıyor.
 
Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Türkçe altyazı seçeneğini aktif etmeyi unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler