World of Warcraft'ı Aylık Üyelik Ödemesi Yapmadan Oynamak Artık Mümkün!

02.03.2015 20:13 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının en popüler MMO-RPG oyunlarından World of Warcraft bugünden sonra popülaritesini daha da arttırabilir. Zira Blizzard, özellikle eski World of Warcraft oyuncularını geri döndürebilecek bir sistemi oyuncuların kullanımına sundu.
 
    Yapılan açıklamalara göre bugünden itibaren World of Warcraft oyuncuları, oyun içerisindeki altınlarını kullanarak aylık üyelik ödemesi yapabilecekler. İlerleyen dönemde World of Warcraft'ın aylık ödeme sisteminden ayrılmayacağının altını çizen Blizzard yetkilileri, sadece daha rahat seçenekler sunmak için böyle bir sisteme başvurduklarını belirtiyorlar. Ayrıca bunun bir Free to Play habercisi olmadığı, aksine firmanın bu hamleyle beraber altın satan kişilere bir darbe yaptığı söyleniyor.
 
    Peki sistem nasıl işleyecek? Eğer Guild Wars 2 oynayanlar varsa oradaki sistemle neredeyse aynı. Eğer oyun içi paraya ihtiyacınız varsa WoW Token alıp bu para birimini Gold'a çevirebilirsiniz. Eğer çok fazla Gold'a sahipseniz de Gold'u WoW Token'a çevirebilirsiniz. WoW Token'larla da oyun sürenizi uzatabilmek mümkün.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler