World of Warplanes Filolarına İki Yeni Uçak Ekleniyor

01.03.2018 07:52 Gazali Çetinkaya

 
   Geçen yılın sonunda baştan aşağı yenilenerek oyuncuların karşısına çıkan World of Warplanes, en son güncellemesiyle yeni bir oyun içi etkinlik, iki yeni oyun kipi ve benzersiz iki uçak modelini oyuna ekliyor. 2 Mart’ta başlayıp altı hafta sürecek Westwall Harekatı kendine güvenen usta pilotları birbirinden güzel sürprizlerle ödüllendirecek.
 
   Oyuna eklenen yeniliklerden biri İstila adındaki oyun kipi. Oyuncuları iki takıma ayıran bu kipte, savunmadaki takım elinde bulunan sektörleri düşman takımın işgalinden korumaya çalışacak. Saldıran takımsa ele istila ettiği her sektör için ilave zaman kazanarak kalan sektörleri ele geçirmek için mücadele edecek. Bu kipte her iki takımın da sınırlı sayıda yeniden doğma hakkı var, bu nedenle takım halinde hareket etmek ve akıllıca taktikler uygulamak önemli.

   Zayiat adlı ikinci oyun kipinde ise oyuncuların görevi, düşman uçaklarını düşürmek ve sektörlerin kontrolünü ele geçirmek. Bu kipte takımlar sektörleri hâkimiyetleri altına aldıkça rakip takım kaybettiği her uçağın yokluğunu daha fazla hissedecek. Bu oyun kipinde yeniden doğma kısıtlaması olmadığını da belirtelim.
 
   Bu iki yeni oyun kipinde oynayıp oyun içerisindeki görevleri tamamlayan pilotlar, 8. seviye yepyeni iki uçağı hangarlarına ekleme şansına sahipler. Bu uçaklardan Dornier Do 335A-1 Pfeil Almanya’nın piston motorlu en hızlı uçağı olarak biliniyor ve hasar gücü çok yüksek bombalar taşıyor. Oyuna eklenen diğer uçak Curtiss XF-15C’den ise yalnızca üç adet üretildi. Uçak Amerikan Deniz Kuvvetleri’ne teslim edildiği dönemde filodaki en hızlı avcı uçağıydı.

   Ayrıca bu etkinlikle birlikte Deniz Feneri ve Kış Savaşı adında iki de yeni harita oyuna ekleniyor.
 
  World of Warplanes hakkında daha fazla bilgi almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warplanes Platformlar: PC Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Ücretsiz Oyunları Sızdırıldı 1 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler