Worms 2'nin PS3 Sürümüne Yeni DLC'ler Geliyor

Daha fazla Worms haritası isteyenler gözünüz bu içeriklerde olsun.
05.08.2011 20:54 Levent Polater

 
    Team 17'den Mark Baldwin, önümüzdeki ay içinde 4 yeni Worms 2: Armageddon DLC'sinin (indirilebilir içerik) oyunun PS3 sürümü için yayınlanacağını duyurdu.
 
     Puzzle Pack, Forts Pack, Time Attack Pack, ve Retro Pack şeklinde sıralanan yeni içerikler yeni tek kişilik puzzle görevleri, fort (kale) tabanlı görevler, zaman karşı yarış görevleri, ve retro görevleri beraberinde getiriyor.
 
    İçeriklerle birlikte yeni temalar, her birine karşılık 12 yeni Trophy ve daha fazla özelleştirme içerikleri sizi bekliyor.
 
    Puzzle Pack ve Forts Pack tanesi £2.99/€3.59 olmak üzere 10 Ağustos'ta, Time Attack Pack ve Retro Pack ise 24 Ağustos'ta tanesi £2.99/€3.59 olarak beğeniye sunulacak. Şimdiden tarihinizi buna göre ayarlayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Worms 2 : Armageddon Platformlar: PS3 XBOX 360 Mobil Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler