Worms: Reloaded'a Team Fortress 2 Temalı DLC

Team Fortress 2'den esinlenen haritalar çok hoş görünüyor
18.12.2010 13:49 Alkan Adakaner


     Worms: Reloaded'ı beğeniyorsanız artık daha fazla beğenmeniz için bir neden daha ortaya çıktı. Üstelik Team Fortress'ı da sevenler bu habere daha çok sevinecekler.
 
    Team 17 tarafından yapılan açıklamaya göre Worms: Reloaded için ücretsiz bir indirilebilir içerik yayınlanıyor. Oyuna başladığınızda online olarak bu içeriği indirme şansınız var. Bu içerikte Team Fortress 2 temalı haritalar, mezar taşları, şapkalar gibi özellikler bulunacak. Team Fortress 2 haritalarından tanıdık gelecek Granary, Dustbowl ve Hydro haritalarına ait görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.

    Bunun yanı sıra Steam'de Pazar gününe kadar Worms: Reloaded için %50 indirim yapıldığını hatırlatalım. Oyun normalde 19.99 dolara satılırken şu an 9.99 dolar satılıyor. Worms: Reloaded'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Worms: Reloaded Platformlar: PC Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler