Worms: Revolution Duyuruldu

31.03.2012 09:23 Tunahan Başol


     1995 yılında, Worms serisinin ilk oyunuyla bizleri ilk Worms macerasına sürükleyen Team 17 yıllardır hiç değişmiyor. Bugüne kadar birçok devam oyunu geliştiren Team 17 ekibi, yeni bir oyun için de kolları sıvadı ve Worms: Revolution'ı duyurdu.
 
     PC ve konsollar için hazırlanan Worms: Revolution için kesin bir çıkış tarihi yok ancak yapılan açıklama 2012'nin 3. çeyreğine yetişeceği yönünde. İsminden de anlaşılabileceği gibi Worms baştan sona değişime uğrayacak. Oyun, yeni bir grafik motoruyla geliştiriliyor ve eski oyunlara nazaran geliştirilmiş fizikler olacak.
 
     Oyunda, ilk oyunlardan özlenen Super Sheep ve Hand Grenade silahları tekrar yerlerini alacak ve tabii ki bir sürü yeni özellik, silah ve oyun modları bulunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Worms: Revolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler