Worms: Revolution'ın Betası Onaylandı

05.05.2012 16:17 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz günlerde gelen haberlerle beraber, oyunda, soldier, scout, heavy ve scientist sınıflarının olacağı Team 17'nin açıklmasıyla onaylanmıştı fakat merak edilen konulardan birisi de Worms: Revolution'ın betasının olup olmayacağıydı. Bu konu hakkında da geliştirici ekip bugün, Team 17'nin forumlarında bir açıklama yaptı ve oyun için kapalı beta düzenleyeceklerini belirtti.
 
     Eğer betaya katılmak istiyorsanız, Steam ve Team 17 forumlarından üyeliğiniz olması gerekiyor ve bu da betanın PC üzerinde yapılacağını bizlere gösteriyor. Eğer bu üyeliklere zaten sahipseniz yapmanız gereken tek şey wormsbeta@team17.com adresine 'Worms Revolution Beta' yazıp göndermeniz.
 
     Yine yapılan açıklamada Team 17 ekibi, "Yukarıda yazılanları tamamladıktan sonra önümüzdeki bir kaç hafta içinde sizlere geri döneceğiz fakat bu geri dönüşler herkes için olmayacak. Başvuru yapanların bir kısmı alınmazken, belirlediğimiz kişilerle yolumuza devam edeceğiz. Bu son derece sınırlı yerleştirme içerin bir kapalı beta olacak bu yüzden herkesin katılabileceğini garanti etmediğimizi unutmayın." ifadesini kullandı.
 
     Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Worms: Revolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler