Wrecked - Revenge Revisited Duyuruldu

Wrecked - Revenge Revisited, PSN ve XBLA üzerinden ilkbahar aylarında satışa sunulacak
03.03.2011 00:23 Gökhan Yılmaz

 
     2004 yılında Supersonic tarafından geliştirilen Mashed: Drive to Survive PC, PS2 ve Xbox için piyasaya çıkmıştı. Yine aynı yapımcı tarafından Mashed'ın manevi vârisi olacak Wrecked - Revenge Revisited isimli yeni yarış oyunu duyuruldu.
 
     Wrecked - Revenge Revisited'da hızlı olmak, başlangıçta iyi yer kazanmak, kusursuz dönüşler yapmak ve aerodinamikler önemli değil; ne pahasına olursa olsun kazanmak önemli. Çeşitli silahlar ve araç geliştirmeleri ile rakiplerinizi saf dışı bırakarak birinci olmaya çalışacaksınız. Son çıkan oyunlardan örnek vermek gerekirse ModNation Racers ve Blur'daki oynanışa benzer bir yapım (Daha agresif diyebiliriz) sizi bekliyor.
 
     Yapımcıların Twisted Metal benzetmesi yaptığı WRR'da öldüğünüzde beş farklı hava saldırısından birini seçerek yola geri dönüyorsunuz. Çeşitli kişiselleştirmeler, 24 göreve sahip single player, dört kişilik yerel ya da online multiplayer seçenekleriyle ilgi çekici bir yarış oyunu olacağa benziyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wrecked - Revenge Revisited Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Supersonic Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler