Wreckfest PS5'e 1 Haziran'da Geliyor

29.03.2021 16:50 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Bugbear Entertainment, Wreckest'in PlayStation 5 versiyonunun 1 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu.

$39.99 / €39.99 fiyattan satışa sunulacak. Oyuna PlayStation 4'te sahip olanlar $9.99 / €9.99 karşılığında yükseltebilecek.
 
Oyun PlayStation 5'te 4K çözünürlükte 60 kare hızı, 24 oyunculu multiplayer, dinamik çamur, gelişmiş gölgeler, parçacıklar ve ışıklandırma, yüksek çözünürlüklü dokular, artırılmış yeşillik, godrays efekti, dokunsal geribildirim ve hızlı yükleme süreleri sunacak.
 
Wreckfest ilk olarak Haziran 2018'de PC (Steam) için ve Ağustos 2019'da PlayStation 4 ile Xbox One için çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan güncelleme, geriye uyumlulukla çalışan Xbox Series X için 4K 60FPS desteği ekledi.
 
PlayStation 5 versiyonu teaser fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wreckfest Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bugbear Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler