XCOM 2'nin Mutasyona Uğramış Mutonlarıyla Tanışın

23.07.2015 22:57 Ömür Gencer

     
         PC'ye özel olarak gelecek olan XCOM 2'den yeni detaylar paylaşıldı. Yapımcı ekip Muton askerlerinin yeni halini gözler önüne serdi.
 
       XCOM.blog üzerinden yayınlanan açıklamaya göre bu yeni Mutonlar, Sectoidlerin aldığı aynı insan DNA'sını aldı. Sectoidleri daha güçlü ve büyük bir hale getiren bu DNAlar, Mutonları büyük yapmakla kalmadı aynı zamanda daha da zeki bir hale getirdi. Bu zekanın savaş mekaniğinde ne gibi etkileri olacağı bilinmese de artık Mutonların yakın menzilli silahlara karşı daha da dayanıklı olduğu belirtiliyor. Yani bir Muton gördüğünüzde askerlerinizi uzak tutmak isteyebilirsiniz.
 
      Yapımcı ekibin bu gelişmiş Mutonlar için yayınladığı ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. XCOM 2'nin Kasım ayında çıkış yapacağını hatırlatalım. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
XCOM 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 5 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler