XCOM 2'nin Yönetmeni: "PC Altın Çağını Yaşıyor"

07.07.2015 18:22 Samet Konuksal


    PC'nin oyun dünyasındaki yerinin son yıllarda daha yükselişte olduğu bir gerçek. PC'ye özel olarak duyurulan yeni XCOM oyununun yönetmeni Jake Solomon, platformu övecek bazı açıklamalarda bulundu. Solomon, "PC oyunculuğu altın çağını yaşıyor." sözünü söyledi.
 
    PC odaklı Civilization serisiyle de tanıdığımız Firaxis'in evinin PC olduğunu söyleyen Jake Solomon, "Platforma gelen yenilikler olsun, yeni keşfedilen oynanış çeşitleri olsun, yapımcı ve oyuncu arasındaki iletişimin güçlenmesi olsun bunların hepsi PC'nin altın çağını yaşamasını sağlıyor. Firaxis olarak PC, bizim evimiz ve olmak istediğimiz yer." açıklamalarını yaptı.
 
    Platformda yer alan modlama desteğine değinen ve XCOM 2'de de buna yer vereceklerini açıklayan Solomon, "Modlama, oyuncularla yapımcıları bir araya getiren, yaratıcılığın ortaya çıkmasını sağlayan ve oyunun ömrünü uzatan altın bir element." sözlerine yer verdi.
 
    Açıklamaları sırasında Solomon, XCOM'un oynanış süresini bir hayli uzatan The Long War isimli modu da ayrıca övdü. Jake Solomon, "The Long War harikaydı. Bu mod XCOM'un aslında ne gibi farklı yönlerde ilerleyebileceğini bize gösterdi. The Long War modu XCOM 2'nin gelişiminde daha detaylı şeyler sunabilmemiz için bize ilham oldu." eklemelerini yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
XCOM 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 5 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler