"XOne Çıkış Döneminde Titanfall Olmadan da Satar"

01.11.2013 14:47 Alkan Adakaner


     Microsoft'tan Phil Spencer, Xbox One ve Titanfall hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Titanfall'un çıkış döneminde bomba etkisi yaratacağını söyleyen ve bu oyunun kendileri için çok önemli olduğunu belirten Spencer, buna karşın çıkış döneminde Titanfall'suz da yapabileceklerini belirtiyor.

    Xbox One'ın çıkışında Forza Motorsport 5, Dead Rising 3, Killer Instinct, Call of Duty: Ghosts ve Battlefield 4 gibi 20'den fazla oyunun raflardaki yerini alacağını söyleyen Spencer, Titanfall'un "mükemmel" olacağını söylemeyi de ihmal etmiyor. 
 
    Titanfall'un oyun fuarlarından ödülsüz dönmemesi ve oyuncuların büyük beğenisini kazanması Microsoft'un oldukça sevindiriyor olmalı. Zaten oyunun Playstation 4 sürümü de EA'in açıklamalarının ardından imkansız hale geldi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler