XOne'da Fiyat İndirimi Sebebiyle Para İadesi Yok

27.02.2014 09:52 Alkan Adakaner

 
      Microsoft, İngiltere'de Xbox One konusunda önemli bir fiyat indirimine gitmişti. Konsol İngiltere'de 430 sterlinden piyasaya çıkmıştı. Bugünlerde ise konsolun fiyatı Titanfall veya FIFA 14 hediyesi ile birlikte 400 sterline çekildi. Hediye oyunların sınırlı olduğunu belirtelim.
 
     Doğal olarak Xbox One'ı 430 sterlinden alanlar bu duruma isyan ettiler. Xbox'ın İngiltere pazarlama müdürü Harvey Eagle'ın açıklamasına göre bu durum sebebiyle para iadesi mümkün değil. Eagle, Xbox One'ı ilk günden alanlara ve kendilerini o günden bu yana destekleyenlere teşekkür ettiklerini söylüyor.

     Microsoft'un konsolun fiyatında yaptığı bu indirim sonrası özellikle Titanfall paketlerinin kapış kapış satıldığını görmüştük. Malesef erkenden Xbox One alanlar Titanfall'a yaklaşık 50 sterlin daha vermek zorunda kalacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 3 Dk önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 29 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler