XSEED Games de Wii U'ya Talip Oldu

XSEED, RPG tarafıyla da beğeniyle karşılanan bir firma
09.07.2011 16:16 Levent Polater


   Wii U'ya destek vermek isteyen firmalar gittikçe kalabalıklaşıyor. Grafik performansı ve zengin oynanış seçeneği sunmasıyla bir anda çoğu yapımcının dikkatini çeken yeni nesil Nintendo konsoluna son talip XSEED Games oldu.
 
    Wii için Fragile Dreams: Farewell Ruins of the Moon ve Ivy the Kiwi gibi kendi özünde başarılı oyunlar çıkaran XSEED, Nintendo platformuna yeni nesilde de destek vermek istiyor. XSEED'den Ken Perry şöyle konuştu:
 
    “Nintendo'nun şovu ve sunumu çok etkileyiciydi. Bence herkes kontrollerın kapasitesi karşısında çok etkilendi. Eğer ortada zorlayıcı bir oyun yaratıcısı var ve bizim bunun yayıncılığını yapma şansımız varsa, o zaman evet, bu şansı değerlendirmeyi tercih ederiz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler