X-Wing Serisinin Tasarımcısından Yeni Oyun Projesi

06.05.2015 17:44 Cenk Akyürek


 
     David Wessman,  Star Wars: X-Wing, Star Wars: TIE Fighter, Star Wars: X-Wing vs. TIE Fighter ve Star Wars: X-Wing Alliance oyunlarında tasarımcı olarak çalışmış olan tecrübesi yüksek bir oyun yapımcısı.
 
     Wessman, yanına kendisi gibi ağır topları da alarak, ki bunlar Jack Mamais (Far Cry, Crysis, Mechwarrior 2: Mercenaries) ve Nate Walpole (Halo 2, Halo 3, Halo 4 ve Elder Scrolls Online)2013 senesinde Impeller Studios adlı firmayı kurdu. Geçen aya kadar sessiz olan firma, Starfighter Inc. adlı oyunla kickstarter'da boy gösterdi. Oyun hakkında Wessman'ın yaptığı kısa açıklama "World of Tanks ile Counter Strike'ın uzayda geçen bir birleşimi" olduğu üzerine.
 
     Oyunun kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Hedef  250.000 dolar

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler